Fiets- en wandelroutes

Artikel 2 van 17

 

Fiets- en wandelroutes bij ons in de buurt : 

Bent u een echte fiets- of wandelpersoon? Kom dan eens een keertje gezellig langs Choco Loca! Wij hebben een aantal gratis fiets- en wandelroutes voor je gevonden. 

 

Fietsroutes: We hebben een fietsroute voor je gevonden, als je via knooppunt 85 fietst, kunt u vanuit daar eens een kijkje komen nemen bij Choco Loca! Als je meer van fietsroutes houdt langs het mooie water, dan kunt u hier klikken voor de link. Ook daar kunt u vanuit knooppunt 85 naar de workshopruimte fietsen. 

 

Wandelroutes: Voor de wandel liefhebbers, hebben wij wat wandelroutes gevonden om te genieten van het mooie 's Hertogenbosch. Klik hier voor een wandelroute door het centrum van Den Bosch, waar je ook langs de workshopruimte loopt. 

 

Cappuccino met Bossche Bol:  Als je via deze mooie routes langs ons Choco Loca komt, kun je gezellig even langs komen voor een cappuccino en een heerlijke zelfgemaakte Bossche Bol voor €3,50. Kijk ook eens op onze menukaart voor meer lekkere hapjes en drankjes. Als je het wat spannender wil maken, kun je hier ook zelf je Bossche Bol maken! Spuit je eigen slagroom in de bol en dip het in de chocolalalalaaa. Dat kost €9,50 p.p. 

Als je graag wat meer geëntertaind wil worden kun je ook meedoen aan de Bossche Bol Lol workshop. Doordeweeks om 11:00 is er een inloopworkshop voor kleinere groepen. Dit duurt 1 uur en kost ook €23,50. Elke 2e zondag van de maand geven we ook een inloop workshop Bossche Bol Lol, vanaf 12:00. Deze duurt 2 uur en kost €29,50. Klik hier naar de link voor meer informatie! 

 

Wij zouden het heel erg leuk vinden als jullie een review achterlaten. 

Review

Youtube

Kijk ook eens op ons youtube kanaal voor leuke video's over allerlei te gekke uitjes!! -xx-

Onze Instagram

Profielfoto wijzigen

 

 

© 2017 - 2024 uitjedagje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel