Goede doelen van Loca

Artikel 3 van 17

Wij als Choco Loca, doen we niet alleen maar ‘saai’ kantoorwerk en de leuke workshop draaien. Maar we zetten ons ook in voor onder anderen vrijwilligerswerk!

Dansen op de Parade:

Heb je ooit op de eerste woensdag ( half 12 tot half 1) van de maand mensen zien dansen op de Parade bij de Sint-Jan? Dan staat Tante Annie er ook tussen als Annerie. Wel net zo kleurijk en vrolijk als Tante Annie maar dan met erg goede moves. Iedereen mag aansluiten en we verwachten dat het net als de square dance in China, hier ook een hype gaat worden!

Dansen op de Parade is opgezet door Anne Horster, wij (Tante Annie en Koekwaus) ondersteunen haar idee. We dansen niet zómaar op de parade. We luisteren naar de beiaardier Joost , hij kan ALLES spelen van de populaire hippe muziek van nu tot de oude muziek van toen. We volgen de beiaard en zo komen er mooie, soepele en leuke bewegingen uit en ‘Dansen op de Parade’ of op de markt is nu een begrip.

Ons Koekwaus heeft ook meegedaan, een erg leuke ervaring voor de jonge stagiaire!

De link naar de Facebookpagina : Dansen op de Parade  

Goed voor deze wereld:

Choco Loca is erg goed voor de wereld, we doen niet alleen mee aan vrijwilligerswerk en ondersteunen we andere leuke projecten. Choco Loca is het ook erg ‘wereld vriendelijk’.

We gooien zo min mogelijk weg. We hergebruiken onze gesmolten chocoladefondant en slagroom, dit kunnen we namelijk gebruiken voor onze 1 uur durende workshops gebruiken of we kunnen het gebruiken voor bijvoorbeeld een eigen experiment zoals cake, brownie of een chocolade likeur.

Naast dat wassen we met de hand af MET eco afwasmiddel, onze schoonmaakmiddelen zijn ook ecologisch. Dus we houden niet alleen ons toilet schoon, maar ook onze wereld.

Natuurlijk zijn onze Liefdesthee en koffie biologisch. Het hele interieur is hergebruikt , behalve de diepvries en koelkast. 

Dus we zijn niet  alleen goed voor het behoud van de spullen maar ook goed voor het milieu !

Ook is het eten en drinken, van wat mogelijk is, biologisch. Zoals al onze drankjes in de ‘zelfbedieningskoelkast’, het brood wat Tante Annie voor de lunch gebruikt komt direct van de bakker. En de groenten en specerijen direct vanaf de boer, dit omdat ze het lekker vers uit ‘eigen’ grond en lokaal wil hebben. 

Tante Annie is ook erg actief, want ze pakt NOOIT de auto. Behalve als het echt moet, dit is ook erg goed voor het millieu. Tante Annie gaat op een van onze bedrijfsvervoermiddelen, de steppen, of op haar moderne inklapbare fietsje.

Goede Doel: La Galigo Foundation, ADOPT A TREE

Omdat wij als Choco Loca een passie hebben voor de overheerlijkste chocolalala en graag iets goeds doen voor deze prachtige wereld en mens, zijn wij een samenwerkingen aangegaan met de Stichting La Galigo Foundation. 

DOEL
La Galigo heeft een passie voor Cacao, maar bovenal willen ze graag bijdragen aan een wereld van minder armoede en schade aan de natuur. "Wij zijn ons bewust van de kracht en schoonheid van de natuur, daar willen we iets voor terug doen." Meldt La Galigo. 

PROJECT
Het belangrijkste doel van het project La Galigo is het verbeteren van de leefomstandigheden van de cacaoboeren in Luwu en Sulawesi. Dit doen ze door biologische, gefermenteerde en gedroogde bonen van de beste kwaliteit te produceren. Met deze cacaobonen kunnen de boeren lokale chocolademakers, maar ook internationaal bedienen.

DONEREN
Om La Galigo te helpen kun je een donatie doen. Het hele team in Nederland is vrijwillig en dus onbetaald. Je kunt dit doen door één of meerdere cacaobomen te adopteren. Klinkt hier voor de link. 

SPONSOR GRATIS
Iedereen koopt online weleens producten. Het zou super zijn als je de volgende keer gebruik van deze link. Via de link van SponsorKliks kom je uit bij ruim 500 online winkels (zoals Coolbleu, Bol.com). Hier betaal je dan precies hetzelfde voor, maar gaat er een commissue naar La Galigo, als je La Galigo selecteert als sponsordoel. Je sponsort dus gratis. 

Iedereen super bedankt voor het vertrouwen en support!

Wij zouden het heel erg leuk vinden als jullie een review achterlaten. 

Review

Youtube

Kijk ook eens op ons youtube kanaal voor leuke video's over allerlei te gekke uitjes!! -xx-

Onze Instagram

Profielfoto wijzigen

 

 

© 2017 - 2024 uitjedagje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel