Navigatie

Verzamelen:  Ons verzamelpunt is bij Zoete Lieve Gerritje. Bij de bankjes op het bruggetje boven de Binnendieze van de Korenbrugstraat. 

    

Molenstraat 1, 5211 DR, 's-Hertogenbosch klik hier voor google maps.

Vroege vogels: Het is fijn als jullie 5 minuten voor aanvang van de workshop aanwezig kunnen zijn. Nog Slimmer om expres eerder op een  gezellig terrasje elkaar op te wachten. Bijvoorbeeld: Het Keershuys, Lepelstraat 45. Met uitzicht op Zoete Lieve Gerritje!

Parkeeradvies:  Onder het station is het makkelijkste om te parkeren, je kunt ook parkeren op het transferium dit is goedkoper. Je kunt dan met een bus naar het centrum, de Vliert is het dichtst bij onze workshopruimte. Als je echt gratis wilt kun je hier klikken voor meer en uitgebreidere informatie!

Looproute vanaf Centraal Station: Je verlaat de voorzijde van het station waarna je alsmaar rechtdoor loopt, over de brug. Na de brug ga je de tweede straat rechts in. Bij de bankjes vlak bij de opstapplaats van de Binnendieze zul je Zoete Lieve Gerritje vinden. Het is 5 minuten lopen!

Onze Zoete Workshopruimte: We lopen met jullie mee Googlemaps
Is aan de Hinthamerstraat 216, 5211 MX, 's-Hertogenbosch.   Onze kleurrijke workshopruimte is ook beschikbaar voor vergaderingen, feestjes, presentaties, proeverijen en wat je verder maar wilt! Lijkt dit je wat? Klik dan hier

   

De mogelijkheid is er om op rekening te betalen. Je kunt ook het totale bedrag contant betalen aan het einde van de workshop. Voor meer informatie, kun je contact met ons opnemen:

 info: info@uitjedagje.nl

Wil je dit uitje verlengen of aanpassen met een leuk extraatje, dit kan!! Zie hiervoor de extraatjes.

 

Gastenboek ,vertel een leuke reactie, ervaring, beleving!

  • 13-09-2019 - Een ontzettend leuke wandeling en workshop Bosse bollen maken.
    Veel gelachen....  lees meer
  • 10-09-2019 - Bedankt voor de super leuke workshop!! Hennie, Agnes, Annamarie, Christa...  lees meer
  • 10-09-2019 - Super leuke workshop! Moeder-dochter weekend. Zeker de moeite waard om...  lees meer
Plaats een bericht
© 2017 - 2019 uitjedagje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel