Verzamelen:  Ons verzamelpunt is bij Zoete Lieve Gerritje. Bij de bankjes op het bruggetje boven de Binnendieze van de Korenbrugstraat. 

Uitje Den Bosch  Uitje Den Bosch  

Molenstraat 1, 5211 DR, 's-Hertogenbosch klik hier voor google maps.

Vroege vogels: Het is fijn als jullie 5 minuten voor aanvang van de workshop aanwezig kunnen zijn. Nog Slimmer om expres eerder op een  gezellig terrasje elkaar op te wachten. Bijvoorbeeld: Het Keershuys, Lepelstraat 45. Met uitzicht op Zoete Lieve Gerritje!

Parkeeradvies:  Onder het station is het makkelijkste om te parkeren, je kunt ook parkeren op het transferium dit is goedkoper. Je kunt dan met een bus naar het centrum, de Vliert is het dichtst bij onze workshopruimte. Als je echt gratis wilt kun je hier klikken voor meer en uitgebreidere informatie!

Parkeergarage Sint Jan: Adres: Hekellaan 25, 5211 LZ 's-Hertogenbosch. Wij gaan er standaard vanuit dat we jullie bij Zoete Lieve Gerritje ophalen. Mochten jullie het liever willen bij de Sint Jan's Parkeergarage, laat het ons dan weten. Let wel op, de parkeergarage heeft meerdere uitgangen. Wij zullen zwaaiend te wachten staan bij de uitgang richting de Casino tuin. Jullie zullen dan een prachtig bruggetje over lopen. 

Looproute vanaf Centraal Station: Je verlaat de voorzijde van het station waarna je alsmaar rechtdoor loopt, over de brug. Na de brug ga je de tweede straat rechts in. Bij de bankjes vlak bij de opstapplaats van de Binnendieze zul je Zoete Lieve Gerritje vinden. Het is 5 minuten lopen!

Verzamelen voor groepen zonder wandeling, rechtstreeks: 
Onze Zoete Workshopruimte: We lopen met jullie mee. Googlemaps
Is aan de Hinthamerstraat 216, 5211 MX, 's-Hertogenbosch.

Gratis parkeren: Het kan op 'De Bossche pad' vanaf nummer 55.
Onze kleurrijke workshopruimte is ook beschikbaar voor vergaderingen, feestjes, presentaties, proeverijen en wat je verder maar wilt! Lijkt dit je wat? Klik dan hier

uitje Den Bosch   Den Bosch uitje  

De mogelijkheid is er om op rekening te betalen. Je kunt ook het totale bedrag contant betalen aan het einde van de workshop. Voor meer informatie, kun je contact met ons opnemen:

 info: info@uitjedagje.nl

Wil je dit uitje verlengen of aanpassen met een leuk extraatje, dit kan!! Zie hiervoor de extraatjes.

 

Wij zouden het heel erg leuk vinden als jullie een review achterlaten. 

Review

Youtube

Kijk ook eens op ons youtube kanaal voor leuke video's over allerlei te gekke uitjes!! -xx-

Onze Instagram

Profielfoto wijzigen

 

 

© 2017 - 2024 uitjedagje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel