Wat is er te doen?

Artikel 1 van 17 Volgende

Ja... Nu in deze tijd zal je je vast wel eens afvragen wat voor leuks je nu allemaal nog wel kan doen. Wij hebben een paar leuke opties! 

 

Klimbos IJzeren Man:

Ga eens een keer langs bij het Klimbos in Vught. Dit is net geopend en het is leuk als dagje weg, als je er even tussenuit wil. Je kan je uren vermaken in alle verschillende routes en klimparcours! Klik hier voor een mooie voorvertoning van het klimbos!

Sint-Jan:

Een bezoek aan de Sint-Jan is natuurlijk ook een super idee! De prachtige buitenkant van de kathedraal is niet te missen, laat staan de binnenkant. Het is te vinden in hartje Den Bosch, leuk om daarna nog even lekker de stad in te gaan. Klik hier voor een prachtig beeld van de Sint-Jan. 

 

Rondvaart Den Bosch:

Voor de waterliefhebbers! Ga lekker een middagje varen over de Binnendieze van Den Bosch en ontdek hoe mooi het hier is. Je krijgt alle bijzondere plekjes te zien en de vrijwilligers zullen je hier alles over vertellen! Dat is toch geweldig. (Deze vaart van april t/m eind oktober)

 

Design Museum Den Bosch: 

In dit museum kun je verschillende tentoonstellingen vinden. Het is te vinden in het centrum van Den Bosch en ook nog steeds open, ondanks deze gekke tijd! 

 

Centrum Den Bosch:

Wat natuurlijk altijd kan is een gezellig dagje shoppen in Den Bosch! Het centrum heeft zoveel leuke winkels en de mooiste gebouwen.   

 

Fietsen of wandelen in Den Bosch: 

Voor alle liefhebbers onder ons! Klik hier voor alle informatie over de fiets- en wandeltochten die langs ons mooie Choco Loca komen! 

 

Workshop met chocolade bij Choco Loca: 

Ons eigen Choco Loca is natuurlijk ook niet te vergeten. Onze workshops kunnen nogsteeds gevolgd worden! Ook kun je een koffie of lekkernij to go halen.                      Klik hier voor al onze leuke en lekkere workshops. 

  

 

 

Graag zien wij ook een leuke review op Tripadvisor! 

Youtube

Kijk ook eens op ons youtube kanaal voor leuke video's over allerlei te gekke uitjes!! -xx-

Onze Instagram

Profielfoto wijzigen

Uitje Dagje Den Bosch

Ludieke uitjes in
Den Bosch.

We love
Chocolate party's

 

© 2017 - 2023 uitjedagje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel