Goedkoper op stap :)

Vorige Artikel 4 van 17 Volgende

Hoe kan het goedkoper?

Bij de meeste mensen komt er al paniek bij de vraag! Geen paniek! Wij gaan het hebben over hoe het goedkoper kan, met onze eigen tips. Wij als Guapa’s hebben de overige centjes ook hard nodig om er zo goed uit te zien ofcourse!

Parkeren in Den Bosch :

In ons mooie Den Bosch heb je veel mooie plekken om te parkeren, bijna alles in het centrum moet je betalen. Je kunt betalen met een ‘parkeerapp’, die zorgt ervoor dat je alleen voor de werkelijke parkeertijd betaalt . Of je pakt de ouderwetse parkeerpaal door contant of met pin te betalen.. Het starttarief voor de parkeerpalen in het centrum is €2,50 per uur, in het randgebied €2,00 per uur en in de ‘buitenring’ is €1,50 per uur het starttarief.

Ook hebben we erg mooie parkeergarages, dan sta je het dichts bij de binnenstad en kan je lekker gaan shoppen. Op deze site zie je meer informatie daarover: http://www.parkeren-denbosch.nl/parkeergarages .

Er zijn rondom het centrum ook nog parkeertransferiums, daar parkeren kost dan maar €4,00 per auto. Dan pak je daar de bus gratis naar de binnenstad en gratis terug, dus super goedkoop!

Verder kan je ook kiezen voor een P+R garage, deze is 24/7 open! Dit heeft een uurtarief van €2,00 , maar voor de treinreizigers is er een korting van 50% !!

Gratis parkeren :

Wij als Guapa’s hebben ook een gratis parkeerplek ondekt, De Bossche Pad. Deze is dicht bij ons. Vanaf hier is het 15 minuten lopen naar de Markt, onderweg kom je onze workshopruimte tegen( 6 minuten afstand), veel winkels en de Sint-Jan! Dan zijn de kilo’s van alle Bossche Bollen er ook weer af! Wat wil je nog meer?! Vanaf huisnummer 55 is het parkeren gratis!

 

Picknicken :

In Den Bosch heb je veel natuurplekken waar je lekker kan zitten met je picknickmandje en kleedje, zoals : Bossche Broek, Zuiderpark, Prins Hendrikspark of de wel bekende Jeroen Bosch Tuin. Maar je kan natuurlijk ook midden in de drukte gaan zitten, bijvoorbeeld bij ons eigen manneke pis: Het Dieske. Genoeg plekken in Den Bosch om een leuk picknickje te houden.

Maar wat kan je nou allemaal voor lekkers meenemen?! Wij hebben een paar leuke dingen op n rij gezet: 

  • Fruit, dit is makkelijk mee te nemen en ook nog lekker ook!
  • Vooraf gemaakte broodjes of neem een stokbroodje mee met kruidenboter en/of bijv. aioli. En ga het stokbrood dopen in de smaakjes, super easy en lekker!
  • Je eigen gemaakte wrap, je hebt alleen je handen nodig!!
  • Spaanse Tortilla, een dikke heerlijke omelet.
  • een Quiche, er staan heel veel lekkere recepten op internet.
  • Je eigen koekjes, cakes en speciale creaties.

Het picknicken zorgt voor relaxte gevoelens door een zomer gevoel, ook heb je niet veel geld nodig voor een picknick. Neem allemaal wat mee en je hebt zo een grote lunch voor elkaar! Ook staat het in ons lijstje, omdat het deze zomer veel zon komt en het goedkopen en gezelliger kan!

 

Kraanwater in Den Bosch :

Ik hoor je denken: Waarom begint ze daar nou weer over?! Nou er is iets interessants aan Den Bosch hun horeca gelegenheden, dat is namelijk dat je gratis kraanwater kan krijgen, na bijvoorbeeld een koffie bestelling. 

Dit betekent dat je nóg langer op het terras kan genieten van de zon en helemaal gratis! Probeer dit maar een keer ergens in Den Bosch, dat zal niemand je raar aankijken! Vraag na of gelijk bij een bestelling een glas of karaf kraanwater en je krijgt het toegereikt.

Den Bosch staat op nummer 5 in Nederland voor de kraanwatervriendelijkste horecastad, ons eigen hoofdstad Amsterdam staat op nummer 1.

 

Graag zien wij ook een leuke review op Tripadvisor! 

Youtube

Kijk ook eens op ons youtube kanaal voor leuke video's over allerlei te gekke uitjes!! -xx-

Onze Instagram

Profielfoto wijzigen

Uitje Dagje Den Bosch

Ludieke uitjes in
Den Bosch.

We love
Chocolate party's

 

© 2017 - 2023 uitjedagje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel