Ons Speciale Bollen

Artikel 5 van 17

De Speciale Bollen van Tante Annie.

Tante Annie vindt dat iedereen gelijke kansen mag hebben om die ó zo lekkere Bossche Bollen te kunnen eten, daarom heeft ze iets verzonnen zodat iedere gast blij is!

 

Tante Annie:

Ons liefste Tante is geen echte Bosschenaar, maar ze is inmiddels wel al flink ingeburgerd  in het mooie Den Bosch. Ze is al heel wat jaartjes voorbij maar dat mag de pret niet dimmen, Tante Annie blijft een leuke, gezellige en blije vrouw. 

 

De Oplossing:

Tante Annie heeft veel bollen, daar kunnen ook heel veel verschillende bollen van gemaakt worden. Daarom is Tante Annie erg SPECIAAL ! Dit zorgt dat er voor iedereen wat wil iets is, hier de Speciale Bollen op een rijtje.

 

De Gezonde Bossche Bol: Onze gezonde bol is voor degene die geen slagroom lusten, mogen of voor degene die lekker gezond willen doen! De buitenkant is hetzelfde, maar de binnenkant vullen we met magere soya kwak en fruit in plaats van de slagroom. Hierdoor krijg je een hele andere smaak en voel je je daarna lekker fit!

 

De Suikervrije Bossche Bol: Ja, deze bol is echt zonder suiker! Wij halen voor deze Speciale bollekes suikervrije chocolade en dat is de dressing. In de Bol zelf zit geen suiker en de slagroom word zonder suiker geklopt!! Je zal bijna zeggen dat die bol al suikervrij genoeg is ;) 

 

De Lactosevrije Bossche Bol: Deze Bol wordt dan inplaats van met gewone boter met margarine gemaakt, er wordt pure chocolade gebruikt (daar hoef je al geen zorgen om te maken) en er wordt  Lactosevrije slagroom geklopt. Als de slagroom niet okay is, kan er ook rijstslagroom gemaakt worden of onze eigen gemaakte kokosmelk met honing slagroom.

 

De Glutenvrije Bossche Bol: Onze cursisten die geen gluten mogen/ willen hoeven niks anders te veranderen tijdens het maken van de Bossche Bol. Dat doen wij natuurlijk al voordat de workshop is, de bol wordt met glutenvrije bloem gemaakt, de rest van de producten mogen deze speciale cursisten hebben! In plaats van de glutenvrije bloem kan er ook bakbananenmeel gebruikt worden.

 

Verschillende flavours in de chocolalala:

Nu hebben we nog een leuk dingetje, dit mog al, hier meer inspiratie!! In onze al overheerlijke Chocolade kun je natuurlijk allerlei creaties maken:

  • De populaire karamel zeezout combinatie.
  • Stuk sap van fruit, bij. limoen of citroen uitknijpen boven de pan.
  • Voor de likeur liefhebbers un druupske, sluikse of une scheut in de chocolade.

Dit kan je van te voren afspreken met elkaar, je kan ook een pan met de normale chocolalala en de andere bewerken met allerlei soorten dingen/smaken. Dat extra smaakje kan wel zorgen voor de extra touch! Hierdoor is het steeds meer je eigen bolleke!!

 

Wij zouden het heel erg leuk vinden als jullie een review achterlaten. 

Review

Youtube

Kijk ook eens op ons youtube kanaal voor leuke video's over allerlei te gekke uitjes!! -xx-

Onze Instagram

Profielfoto wijzigen

 

 

© 2017 - 2024 uitjedagje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel