DIY | Online Chocolade proeverij

Artikel 2 van 9
€ 33,00 (inclusief btw)

Online workshop 

Online je teamuitje beleven?!! Lekker lachen en smikkelen van de chocolade.  Het pakket bevat 6 verschillende chocolades en een smaakwiel met een schema waar je op kunt schrijven wat jij proeft. Zodat je erachter komt wat je meest favoriete chocolade is. Ook elkaars smaken worden besproken en samen (mag best met de rest van de familie. Hier is ook genoeg chocolade voor) kun je het ultieme choco moment ervaren! Ha ha.

Maak je bewust en leer hierdoor beter je chocolades te proeven en een echte kenner te worden. 

Op een grappige manier. We vragen julie om een gek hoofddeksel of versiering op te zetten. Dat helpt, de Chocolate tasting is een kans om jouw groep beter te leren kennen. Er komen altijd leuke chocolade verhalen los.

Het pakket kun je optioneel uitbreiden met een extra pakketje bonbons van 200 gram, tot een echt Kerst of ander thema -pakket! Voor elk moment een chocolade. De pakketten worden bezorgd door Fietskoeriers, lekker duurzaam en goed voor het milieu! Te boeken vanaf 8 personen. 

1  uur  € 33,00

Het liefst dit uitje minimaal EEN WEEK voor jullie gewenste datum reserveren. Dan kunnen onze Oempa Loempa's beginnen met jullie pakket(ten) gereed maken. 

Wij zouden het heel erg leuk vinden als jullie een review achterlaten. 

Review

Youtube

Kijk ook eens op ons youtube kanaal voor leuke video's over allerlei te gekke uitjes!! -xx-

Onze Instagram

Profielfoto wijzigen

 

 

© 2017 - 2024 uitjedagje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel