DIY | Online Bossche Bol Lol

Artikel 1 van 9 Volgende
€ 33,00 (inclusief btw)

Bij de Online Workshop Bossche Bol Lol kom je alles te weten over de Bossche Bol. Bij dit uitje krijg je Tante Annie live op jouw beeldscherm. Het kan via Zoom, Microsoft Teams of maar net wat jullie voorkeur heeft!

Eerst zoeken we online verbinding met elkaar. Wij zorgen dat wij ongeveer een kwartier voor het uitje al online zijn, zodat we ruim de tijd hebben om te verbinden. Als Tante Annie eenmaal op je scherm verschijnt kan de lol beginnen. Bij de 1,5 uur durende workshop krijg je de soes kant en klaar. Bij de 2,5 uur durende workshop beginnen we met de soes zelf te bakken. Dan ga je de soes volspuiten met slagroom. Een slagroomgevecht in je keuken mag natuurlijk van ons. Hi Hi. Dan ga je de heerlijke soezen in de Chocolalala dippen, en af en toe een likje nemen mag best. Dit hele uitje is onder leiding van Tante Annie op je schermpie! 

Je ontvangt een chocolade pakket waar jij en de rest van de familie blij van worden!  Optioneel kunnen we het (kerst) pakketje vergroten, zodat het 2 vliegen in 1 klap zijn! De pakketten worden bezorgd door Fietskoeriers, lekker duurzaam en goed voor het milieu! 

Wat kun je verwachten van het pakket?

- 2  kant en klare soezen (je kan dus met 2 personen van dit pakket genieten). Je kunt ze ook nog wel last minute uit de diepvries halen 

- 0,2 liter slagroom

- 1 eetlepel suiker( kan minder)

- 4 zakjes poedersuiker ( kan minder)

- 60 gr chocolade 

- sprinkels. Om de Bossche Bol te versieren. 

Al te boeken vanaf 8 persoon. 

1,5 uur € 33,00
2,5 uur € 41,00

Het liefst dit uitje minimaal EEN WEEK voor jullie gewenste datum reserveren. Dan kunnen wij beginnen met jullie pakket(ten) gereed maken. 

Graag zien wij ook een leuke review op Tripadvisor! 

Youtube

Kijk ook eens op ons youtube kanaal voor leuke video's over allerlei te gekke uitjes!! -xx-

Onze Instagram

Profielfoto wijzigen

Uitje Dagje Den Bosch

Ludieke uitjes in
Den Bosch.

We love
Chocolate party's

 

© 2017 - 2023 uitjedagje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel