Bossche Bol Lol

Artikel 1 van 16

Iets te vieren met het bedrijf? Of gewoon zin om iets leuks te doen als bedrijfsuitje? 

Tijdens deze teambuilding kom je op ludieke wijze alles te weten over dit heerlijke, met slagroom gevulde bolletje... Om van te smullen en om thuis nog even na te genieten met het receptje van de Bossche Bol (lol)! Een gezellige dag voor een teambuilding, groepsuitje, familiedag of gewoon om iets te vieren! 

`Voortaan snij, prik of zaag je niet meer in een Bossche Bol maar zul je er liefdevol in bijten!'

Onder leiding van Tante Annie en de andere Uitje-Dagje guapa's en guapo's ga je de geheimen van deze ultieme Sjèkelade Bol ontdekken. 

Eenmaal bij Uitje Dagje proosten we met een Bossche Borrel op een heerlijk dagje uit. Dan starten we met het maken en aanbrengen van de chocoladefondant (dit doen we dansend, en het eindigt regelmatig in een polonaise...) daarna het ambachtelijk kloppen van de slagroom, en spuit de bol maar vol! Af en toe een likje nemen mag best natuurlijk! Even de bol versieren zodat deze helemaal uniek wordt en dan.... word de 3e , 2e en 1e prijs uitgereikt.

Bij elke workshop krijg je fruit, liefdesthee, een borrel en alle overige drankjes zijn inclusief.

Voor de gezonde mensen onder ons hebben we  'De Gezonde Bol' , zodat je toch mee kunt doen met de groep. En lekker gezond mee eet. Dan vul je je bol inplaats van slagroom nu met magere soja kwark en lekkere stukken fruit & noten. Ook hebben we keuze uit een suikervrije bol, glutenvrije bol en een lactosevrije bol! Voor ieder wat wils!! Zie voor uitgebreidere uitleg hier: Ons Speciale Bollen

Er bestaat de mogelijkheid om 1 Bossche Bol voor het thuisfront te maken, wij rekenen hier € 3,50 per bol extra voor. Of je Bossche Bol in een doggiebag mee naar huis te nemen! (for free) 

Voor groepen van 20 tot 80 personen kan de workshop ook op een Bollenboot worden gedaan!  Dit is inclusief de workshop op de boot, koffie/ thee, een borrel en de rondvaart zelf.

       
  

 

Keuze uit 2 verschillende Bossche Bol Lol workshops

WorkshopTijdsduurKosten
Bossche Bol Lol, meest geboekt 1,5 uur

€ 36,00 p.p.

Incl. onbeperkt consumpties

 

WorkshopTijdsduurKosten

Selfmade Bossche Bol Lol,               met het bakken van de soes 

2,5 uur

€ 46,00 p.p.

Incl. onbeperkt consumpties

De mogelijkheid is er om op rekening te betalen. Je kunt ook het totale bedrag contant betalen aan het einde van de workshop. Voor meer informatie, kun je contact met ons opnemen:

 info: info@uitjedagje.nl

Dit uitje is zonder wandeling, deze kan je wel los bijboeken via onze extraatjes! 

Je kan dit uitje zelf boeken via de kalender hier onder!

[afspraken-online]

Wij zouden het heel erg leuk vinden als jullie een review achterlaten. 

Review

Youtube

Kijk ook eens op ons youtube kanaal voor leuke video's over allerlei te gekke uitjes!! -xx-

Onze Instagram

Profielfoto wijzigen

 

 

© 2017 - 2024 uitjedagje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel