Tips om op te vrolijken in Den Bosch

Artikel 12 van 17

Leegte na de feestdagen, goede voornemens alweer vergeten en de vakantie nog langer niet in zicht. We moeten weer aan de bak en het lijkt nog steeds 24/7 donker.

Maar goed nieuws! Het word weer lichter en dat in combinatie met de volgende tips is het beste medicijn.

 

1. Beweeg.

Je hoeft niet gelijk vol op te gaan sporten. En als een gek gewichten gaan heffen. Nee, nee. Trek je wandelschoenen aan en ga lekker een stukje lopen. Door het park( prins henry park en de Bossche broek zijn een uitstekende plek!), door het bos, over de dijk. Etc. Heb je dat allemaal niet in de buurt, loop dan is een rondje door je wijk. Misschien zie je wel dingen die je nooit eerder hebt gezien. Mocht je wat meer beweging willen kun je dit natuurlijk ook rennend doen. Lekker hardlopen door de Bossche broek is nou niet bepaald een straf. Tijdens het sporten/bewegen komen er bepaalde stofjes vrij waar je gelukkig van word en goed de dag begint.

 

2. Huisdier.

Lekker knuffelen met je huisdier en je wordt vanzelf vrolijk! Heb je geen huisdier neem dan is een kijkje in het dierenasiel. Misschien vind je wel jou perfecte match. Kun je geen huisdier in huis nemen? Er is een uitkomst! Er is een katten café in de stad! Orthenstraat 31. Kattenparadijs mispoes. Drink lekker een kopje thee en kom helemaal tot rust tussen de katten.

 

3. Chocolade!

Niets helpt beter dan chocolade. Hou jij je aan je voornemens kies dan voor pure rauwe chocolade. En mocht je nog net iets meer willen. Nodig dan wat vrienden/vriendinnen uit en doe is gek. Ga een dagje weg en doe iets leuks samen. Er zijn talloze workshops met chocolade te vinden in de stad. Geniet en maak plezier. Je leeft immers maar één keer. 

Wij zouden het heel erg leuk vinden als jullie een review achterlaten. 

Review

Youtube

Kijk ook eens op ons youtube kanaal voor leuke video's over allerlei te gekke uitjes!! -xx-

Onze Instagram

Profielfoto wijzigen

 

 

© 2017 - 2024 uitjedagje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel