Handlettering

Artikel 11 van 13

Alle Crea-Bea's opgelet! Dit is de gezellige Handlettering workshop! Alle oude bordjes verzamelen en laat de krullende letters maar komen! Je gaat de letters erop zetten en bakken maar. 

Je maakt iets unieks wat nergens anders te koop is. Precies in jouw stijl en sfeer, erg leuk om mee thuis te komen! Al het servies dat je nodig hebt om een mooi kunstwerk te maken is aanwezig bij Choco Loca maar heb je zelf nog wat servies van je oudtante Betsie? Neem het gezellig mee! Dit kun je natuurlijk ook in je creatie verwerken zodat het nét even iets extra's geeft! Jullie eindigen met elkaars bordje bewonderen, deze unieke exemplaren gaan natuurlijk mee naar huis. 

Het beste is om deze workshop te combineren met nog een ander uitje van ons, bijvoorbeeld de Bossche Bol Lol of het BonBon feestje. Dan kun je lekker gek doen in de tijd dat de bordjes liggen te bakken in de oven. 

Uitje Den Bosch    Uitje Den Bosch    Uitje Den Bosch


Workshop Handlettering is te boeken voor groepen vanaf 8 personen. Ben je met minder? Kijk dan bij de  uitjes vanaf 2 personen!  

Tijdsduur:  1,5 uur

Prijs: €34,-

Bij elke workshop krijg je fruit, liefdesthee, een borrel en alle overige drankjes zijn inclusief. De mogelijkheid is er om op rekening te betalen. Je kunt ook het totale bedrag contant betalen aan het einde van de workshop. Voor meer informatie, kun je contact met ons opnemen:


 Info: info@uitjedagje.nl

Je kan dit uitje zelf boeken via de kalender hieronder!

[afspraken-online]

Wij zouden het heel erg leuk vinden als jullie een review achterlaten. 

Review

Youtube

Kijk ook eens op ons youtube kanaal voor leuke video's over allerlei te gekke uitjes!! -xx-

Onze Instagram

Profielfoto wijzigen

 

 

© 2017 - 2024 uitjedagje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel