High Chocolate Workshop

Artikel 10 van 13

Wat is er leuker dan samen je eigen High Chocolate Feestje maken? De High Chocolate Workshop uitje bestaat uit drie onderdelen. Je begint met een chocolade fonduetje, daarna ga je een Rocky Road maken en tenslotte nog een Bossche Bol versieren. Het is gezellig, leerzaam en vooral heel erg lekkerrr! Misschien is dit wel het perfecte team-uitje voor jullie!

Om de eerste honger te stillen beginnen we met een choco fonduetje en die dan gelijk op te knabbelen! Alle creaties verzamelen we op een mooie etagère zodat we elkaars resultaat kunnen bewonderen en smikkelen maar!

Om nog meer High te worden van deze workshop gaan we samen een Rocky Road maken en breken, zodat je ze mee naar huis kan nemen, als je dat haalt natuurlijk.. 

Het maken en versieren van je eigenste lekkerste Bossche Bol is natuurlijk een Bossche Choco High Tea waardig. Waarbij gelijk the High is bereikt.

We sluiten vervolgens de High Chocolate af, helemaal high van de gezelligheid en het geluk kan niet op!

De High Chocolate workshop is te boeken van 8 tot 80 personen. Ben je met minder? Kijk dan eens bij de uitjes vanaf 2 personen!

     Choco High Tea    

Tijdsduur: 2,5 uur

Prijs: €55,- 

Bij elke workshop krijg je fruit, liefdesthee, een borrel en alle overige drankjes zijn inclusief. 

**Optioneel: Bij de High Chocolate Workshop kunnen jullie in plaats van een cupcake, ook een Bossche Bol maken voor dezelfde prijs.

De mogelijkheid is er om op rekening te betalen. Je kunt ook het totale bedrag contant betalen aan het einde van de workshop. Voor meer informatie, kun je contact met ons opnemen:

 Info: info@uitjedagje.nl

Je kan dit uitje gelijk boeken via de kalender hieronder!

[afspraken-online]

Wij zouden het heel erg leuk vinden als jullie een review achterlaten. 

Review

Youtube

Kijk ook eens op ons youtube kanaal voor leuke video's over allerlei te gekke uitjes!! -xx-

Onze Instagram

Profielfoto wijzigen

 

 

© 2017 - 2024 uitjedagje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel