Zelfstandige Te Gekke stads Wandeling

Vorige Artikel 22 van 24 Volgende
€ 9,50 (inclusief borrel en BTW btw)

Tijdens de ludieke Te Gekke stads Wandeling loop je langs de mooiste en meest romantische plekjes van 's-Hertogenbosch. Met onze leuke doe- en zoekopdrachten, ga je los in Den Bosch. Hoeveel punten kun jij winnen? 

Je begint bij het kleurrijke en vrolijke Choco Loca, waar je een lekker kopje koffie of thee en een heerlijke Bossche bol kunt kopen, en je eindigt bij Zoete Lieve Gerritje (Kan ook andersom beginnen en eindigen) Dit is er ook extra bij te boeken. We stellen onszelf voor op een ludieke manier en gaan dan van start met de wandeling. 

Om deze gekke wandeling té gek te maken voegen we er een beetje wedstrijdelement aan toe. Je kunt namelijk zogenaamde 'chocopunten' verdienen door middel van het volbrengen van hi-la-rische opdrachten! Extra goed jullie best doen dus! 

Tijdens deze te gekke wandeling kom je (onder andere) langs Het Dieske aan de Binnendieze, om de Sint-Janskathedraal en eindigen we bij onze vriendin Zoete Lieve Gerritje. Dit is dicht bij het station.

Deze wandeling is bedoeld voor maximaal 2 personen, of als gezin. Je krijgt daarom het bestand met de te gekke zoek- en doe opdrachten via de mail toegestuurd. Zo kun je lekker zelfstandig aan de slag met dit avontuur. Na afloop van de wandeling kun je je antwoorden checken met ons antwoordenblad en zo je aantal goede Chocopunten uitrekenen! 

 Uitje Den Bosch    

Tijdsduur: 1,5 uur, je mag deze wandeling uiteraard op eigen tempo doen, dit is een schatting van de gemiddelde tijd! 

De mogelijkheid is er om op rekening te betalen. Je kunt ook het totale bedrag contant betalen bij aankomst bij Choco Loca. Kopje koffie/thee en een lekkere Bossche bol kun je ook vantevoren bij boeken. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen:

 info: info@chocoloca.nl 

Graag zien wij ook een leuke review op Tripadvisor! 

Youtube

Kijk ook eens op ons youtube kanaal voor leuke video's over allerlei te gekke uitjes!! -xx-

Onze Instagram

Profielfoto wijzigen

Uitje Dagje Den Bosch

Ludieke uitjes in
Den Bosch.

We love
Chocolate party's

 

© 2017 - 2022 uitjedagje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel