Cacao ceremonie

Vorige Artikel 18 van 19 Volgende
€ 9,50 (inclusief borrel en BTW 9% btw)

Heb je wel eens gehoord van een cacaoceremonie? Dit is een eeuwenoude ritueel dat afkomstig is uit Midden en Zuid-Amerika. Het wordt gezien als een ultieme hartopener en brengt veel voordelen met zich mee! 

Cacao heeft het vermogen om je te verbinden met je hart chakra. Het draagt ook bij in iedere transformerende shift waar je je intentie op wil zetten, of het nu gaat om het loslaten van oude patronen en trauma’s of  je tot een dieper begrip wil komen van jezelf en je unieke levenspad. Er wordt ook gezegd dat cacao de mogelijkheid heeft om de sluier van de geziene wereld op te liften, waardoor je toegang kan krijgen tot de wereld van het ongeziene. Een spannende ervaring dus! 

Je maakt met dit extraatje een warm en magisch Kakawdrankje, waar 7 verschillende soorten kruiden in zitten. Die kruiden kunnen de werking van de Kakaw bevorderen. We zullen al onze intenties in de Kakaw zetten voordat we het gezamenlijk opdrinken. 

Na het drankje ga je lekker ontspannen liggen en laat je je verwennen door een bad van klanken. Het is een droomreis met live muziek en oude instrumenten zoals klankschalen, gongs, ratels, trommels en nog heel veel andere prachtige klanken en trillingen die de ruimte zullen vullen. De klanken van ons Universum, een onvergetelijke reis naar je hart en naar het hart van de hemel.

Het advies is om weinig te eten voordat je de drank tot je neemt, het best is het om zo’n 3 uur van te voren geen vast voedsel te nemen. Dit zorgt ervoor dat het medicinale effect zo groot mogelijk is en daardoor kan je lichaam de cacao goed opnemen. Drink ook genoeg water tijdens de ceremonie en eet aan het einde vast voedsel om je energie te gronden. Cacao brengt het creatieve, speelse kind in je naar boven, so be prepared! 

 

Graag zien wij ook een leuke review op Tripadvisor! 

Youtube

Kijk ook eens op ons youtube kanaal voor leuke video's over allerlei te gekke uitjes!! -xx-

Onze Instagram

Profielfoto wijzigen

Uitje Dagje Den Bosch

Ludieke uitjes in
Den Bosch.

We love
Chocolate party's

 

© 2017 - 2021 uitjedagje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel