Online Chocolade Vrijgezellenfeest

Artikel 1 van 9 Volgende
€ 13,50 (inclusief borrel en BTW 9% btw)

Hebben jullie zin in een Te Gek online Vrijgezellenfeestje? Dit kan bij ons!! Alle workshops kunnen ook online worden gegeven. Zo heb je toch nog een leuk uitje zonder dat je de deur uit hoeft. Alle uitjes die voor 1 juni geboekt zullen worden, zullen wij online gaan geven. Of op 1,5 meter afstand.

Hoe gaat dit eruit zien? 
Voor dit uitje heb je een beeldscherm nodig met hierop een online platform waarop meerdere mensen zich kunnen aanmelden. Zodat iedereen elkaar als groep kan zien en Tante Annie natuurlijk. Het kan bijvoorbeeld via bijvoorbeeld Zoom, House Party, Snapchat, Hangouts, Jitsi Meet of doe een ander leuk voorstel. 
Voor het uitje zullen wij een pakket opsturen met de ingrediënten en attributen die je nodig hebt voor het geboekte uitje. 

    
Dit uitje kan ook geboekt worden zonder pakketje, daardoor is de prijs €10,- minder per persoon!! Dan stel jij jouw eigen pakketje samen bij de supermarkt. Ook al een uitje opzich. 

Een kwartier voor het uitje zullen wij online zijn. Zodat we ruim de tijd hebben om allemaal te connecten en het goed te laten verlopen. 
Op je scherm krijg je Live Tante Annie en die zal zorgen voor heeeel veel lol en een kijkje in je eigen & elkaars roomiee/ keuken. Zo leukk!!

 

Prijs: Vanaf €13,50 (Bossche Bol Lol 1u, zonder pakketje)

 

Graag zien wij ook een leuke review op Tripadvisor! 

Youtube

Kijk ook eens op ons youtube kanaal voor leuke video's over allerlei te gekke uitjes!! -xx-

Onze Instagram

Profielfoto wijzigen

Uitje Dagje Den Bosch

Ludieke uitjes in
Den Bosch.

We love
Chocolate party's

 

© 2017 - 2021 uitjedagje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel