Bosch Wandeling + Bossche Bol

Vorige Artikel 3 van 23 Volgende
€ 30,50 (inclusief borrel en BTW btw)

Bij dit uitje kom je meer te weten over Jeroen Bosch en de stad Den Bosch. Je gaat uit je (Bossche) Bol! Het zelfbeschilderde Bossche Chocolade Bolletje mag natuurlijk ook zelf opgegeten worden. Een FUN uitje, bij dit groepsuitje ga je echt Los in Den Bosch! 

Begin:

Voor dit uitje verzamel je bij Choco Loca zelf. Onder begeleiding van een Loca Guapa zal je starten met het maken van jouw eigen Beschilderde Bossche Bol met veel LOL. Wij hebben hierbij de slagroom en witte chocoladefondant al voor jullie klaar staan! Inclusief lekkere drankjes. Dit zal ongeveer een uur duren inclusief de uitleg van de Bosch Wandeling.

Je wordt opweg geholpen, en dan ga je zelfstandig 'de Bosch Wandeling' doen. De zoek en doe opdrachten plus de route maken dat je Den Bosch op een gekke, hilarische manier beleeft. Na 2 uur word je weer verwacht bij ons prachtige Choco Paleisje. 

Je zal eindigen met de prijsuitreiking bij Choco Loca zelf, samen met een  Loca Guapa in onze historische kelder uit 1516! Zo ga je nog een keer even terug in de tijd. Hierbij natuurlijk ook nog iets lekker te drinken en te snoepen.

Optioneel: In plaats van de Bosch Wandeling zou je ook de opdrachtjes van de Crazy Eleven Eleven kunnen doen. Ook erg leuk. 

Tijdsduur is +/- 3,5 uur. 

Prijs p.p.  € 27,50

Bedrijfsuitje

Als je het uitje in het winkelwagentje gooit, wordt er gelijk een optie op jouw uitje gezet. ( Je zit er dan nog niet aan vast)

Graag zien wij ook een leuke review op Tripadvisor! 

Youtube

Kijk ook eens op ons youtube kanaal voor leuke video's over allerlei te gekke uitjes!! -xx-

Onze Instagram

Profielfoto wijzigen

Uitje Dagje Den Bosch

Ludieke uitjes in
Den Bosch.

We love
Chocolate party's

 

© 2017 - 2021 uitjedagje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel