Te Gekke Wandeling & Bossche Bol Lol

Artikel 3 van 16

Iets te vieren met het bedrijf? Of gewoon zin om iets leuks te doen als bedrijfsuitje? 

Tijdens de ludieke Te Gekke Wandeling neemt de Guapa Loca je mee naar de mooiste en meest romantische plekjes van 's-Hertogenbosch. Met te gekke doe en zoek-opdrachten. Ga je los in Den Bosch. De winnaar met de meeste Choco punten verdient de 1 e prijs!!

Een gezellige dag voor een teambuilding, groepsuitje, familiedag of gewoon om iets te vieren! 

Om deze gekke wandeling té gek te maken voegen we er een beetje wedstrijdelement aan toe. Je kunt namelijk zogenaamde 'chocopunten' verdienen door middel van het volbrengen van hi-la-rische opdrachten! Natuurlijk worden de winnaars beloond met een (h)eerlijke prijs! Waaruit deze zal bestaan, kun je misschien wel raden... Chocolade dus!

De wandeling begint in het pittoreske, Middeleeuwse gedeelte van de stad waar ook onze vriendin Zoete Lieve Gerritje staat. Ondertussen komen we (onder andere) langs Het Dieske aan de Binnendieze en eindigen we bij de beroemde Sint-Janskathedraal.

Eenmaal bij de kleurrijke en vrolijke workshopruimte van Uitje Dagje aangekomen, mag je jouw Bossche Bol versieren.Nadat we samen de stad verkend hebben, gaan we verder met een heerlijke Bossche Bol Lol workshop! Onderleiding van een Guapa Loca ga je de geheimen van deze ultieme Sjèkelade Bol ontdekken. 

We beginnen met  aanbrengen van de chocoladefondant (dit doen we dansend, en het eindigt regelmatig in een polonaise...) daarna nog het ambachtelijk kloppen van de slagroom, en spuit de bol maar vol! Af en toe een likje nemen mag natuurlijk best! Even de bol versieren zodat deze helemaal uniek wordt en dan... word de 3e , 2e en 1e prijs uitgereikt.

Bij elke workshop krijg je fruit, liefdesthee, een borrel en alle overige drankjes zijn inclusief.

       

Tijdsduur: 3 uur, als je deze meer low budget wil kan de wandeling met een App.                                             Prijs:   € 53,50          

De mogelijkheid is er om op rekening te betalen. Je kunt ook het totale bedrag contant betalen aan het einde van de workshop. Voor meer informatie, kun je contact met ons opnemen:

 info: info@uitjedagje.nl

Je kan het uitje gelijk boeken via de kalender hier onder!

[afspraken-online]

Wij zouden het heel erg leuk vinden als jullie een review achterlaten. 

Review

Youtube

Kijk ook eens op ons youtube kanaal voor leuke video's over allerlei te gekke uitjes!! -xx-

Onze Instagram

Profielfoto wijzigen

 

 

© 2017 - 2024 uitjedagje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel