Bossche Bollen Boot

Artikel 13 van 16

Iets te vieren met het bedrijf? Of gewoon zin om iets leuks te doen als bedrijfsuitje? 

Let op: De boot is nog niet verrekend? 

Onder leiding van onze Bossche Bollen Gekskes: Tante Annie en  Koekwaus of Don BonBon, ga je de geheimen van deze ultieme Brabantse Chocolade Bol ontdekken.

Op een ludieke, verrassende en romantische manier! Na de geschiedenis vd Bol maken we zelf de chocoladefondant en dopen met de choco dip dans in de chocoladefondant. Slagroom (Wipped cream Battle)  die jullie ook zelf kloppen. Dan ga je jouw eigen Bossche Bol helemaal versieren. Om zo een écht uniek exemplaar te creëren. Met de eerste , tweede en derde prijs voor de mooiste verhalen achter de gepersonaliseerde bol. De hoofdprijs is een chocolade kus! Ondertussen geniet je ook nog van het prachtige uitzicht over de rivier, de stad met haar mooie bezienswaardigheden, en natuurlijk de leuke kapitein!

Een gezellige dag voor een teambuilding, groepsuitje, familiedag of gewoon om iets te vieren! 

Uiteindelijk smikkel je aan boord van jouw zelfgemaakte bol, dat smaakt altijd een stuk lekkerder! Al dat werken aan jullie mooie gebakjes verdiend een beloning. De drie allermooiste Bossche Bollen krijgen daarom een prijsje

Bij elke workshop krijg je fruit, liefdesthee, een borrel en alle overige drankjes zijn inclusief.

De Bossche Bollenboot kun je boeken voor groepen vanaf 20 tot maximaal 30 personen en is inclusief een koffie, thee en een Bossche Borrel! Meer consumpties kunnen terplekke afgerekend worden.  Ook BBQ aan boord en/of een Borrelboot erachteraan mogenlijk!


        

Tijdsduur: 1,5 uur     

Prijs: €56,50                                                               

De mogelijkheid is er om op rekening te betalen. Je kunt ook het totale bedrag contant betalen aan het einde van de workshop. Voor meer informatie, kun je contact met ons opnemen:

 info: info@uitjedagje.nl

Je kan het uitje gelijk boeken via de kalender hier onder!

[afspraken-online]

Wij zouden het heel erg leuk vinden als jullie een review achterlaten. 

Review

Youtube

Kijk ook eens op ons youtube kanaal voor leuke video's over allerlei te gekke uitjes!! -xx-

Onze Instagram

Profielfoto wijzigen

 

 

© 2017 - 2024 uitjedagje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel