Speedversie Bossche Bol Lol, Wandeling & Borrelboot

Artikel 11 van 16

Iets te vieren met het bedrijf? Of gewoon zin om iets leuks te doen als bedrijfsuitje? 

Jullie beginnen deze dag bij Uitje Dagje. Hier krijgen jullie een speed versie Bossche Bol maken! Daarna wandelen we  samen door de stad, terwijl één van de begeleiders je alles vertelt over deze Brabantse parel van een stad. Ook doen we wat zoek en doe opdrachtjes onderweg. 


Eenmaal bij de Borrelboot aangekomen, is het feestje compleet! Geniet samen en ga helemaal los in Den Bosch! Een gezellige dag voor een teambuilding, groepsuitje, familiedag of gewoon om iets te vieren! 

Speedversie Bossche Bol Lol
We gaan met zijn allen in één uur tijd de chocoladefondant aanbrengen, de bol volspuiten met slagroom, versieren en natuurlijk... opeten! Hierbij kun je onbeperkt koffie, thee, frisdrank of een Bossche Borrel nuttigen. Na deze Bol Lol starten we met de Te Gekke Wandeling!

Wandeling 
De begeleiders brengen je naar de allermooiste en meest romantische plekjes van 's-Hertogenbosch. We doen dit natuurlijk op een ludieke en gekke Uitje-Dagje manier. We brengen jullie rechtstreeks naar de Borrel boot. Het is ook mogelijk om een tussenstop in te lassen en dat jullie later zelfstandig naar de Borrelboot gaan.

Op de Borrelboot!
Los in Den Bosch op de borrelboot. De consumpties  zijn  onbeperkt wees vriendjes met  onze Zoete Lieve Schipper!  Hij draait jullie lievelingsmuziek en maakt er gelijk een feestje van. Jullie gaan dan 1  uur varen. 

        

Tijdsduur: 3 uur, kan langer met tussen stop of de boot 1 uur extra.                                                          

Kosten: €58,50 p.p*  inclusief onbeperkt consumpties 

De mogelijkheid is er om op rekening te betalen. Je kunt ook het totale bedrag contant betalen aan het einde van de workshop. Voor meer informatie, kun je contact met ons opnemen:

 info: info@uitjedagje.nl

Je kan het uitje gelijk boeken via de kalender hier onder!

[afspraken-online]

Wij zouden het heel erg leuk vinden als jullie een review achterlaten. 

Review

Youtube

Kijk ook eens op ons youtube kanaal voor leuke video's over allerlei te gekke uitjes!! -xx-

Onze Instagram

Profielfoto wijzigen

 

 

© 2017 - 2024 uitjedagje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel