Nieuwsbrief

Artikel 7 van 17

Leuke bedrijfjes om mee samen te werken.

Er komen mensen op je pad, Tante Annie heeft bijzondere ontmoetingen. Natuurlijk onze leuke cursisten! Waar wij onder andere veel van leren. Ook leren wij van bedrijfjes, eenmanszaakjes en creatievelingen. Hoe leuk is het om  dan samen leuke plannen te maken! Zo is er een illustratrice, een fietsen maker, een zingeefster en natuurlijk ook anderen waar we al langer mee samenwerken. Gelukkig kunnen we samen elkaar versterken en aan onze dromen werken. Dit hopen we ook door te kunnen geven aan onze cursisten.
Hieronder het verhaal van deze geweldige lieverds! 

 


Hoe fijn is het dat deze creatieve Alexia bij  Choco Loca helpt.
Ze is hier ook vaak te vinden als 'Choco Chica'. Dit is naast haar creatieve zelfstandige baan als illustratrice een fijne uitlaatklep. Ze weet veel over de stad 's-Hertogenbosch te vertellen. Bij haar ben je in ons pittoreske stadje in goede handen.

Als illustratrice heeft ze ons logo met veel liefde verbeterd!
De cacaoboon en de letters zijn meer een geheel geworden. Alles wat je aandacht geeft groeit. Dank voor de fijne samenwerking, creativiteit en ge-zel-lig-heid die je ons brengt! 
Zie hieronder om te kijken wat zij zoal illustreert en zie haar bijzondere stijl van tekenen!
Alexia-illustraties

 

 

Tante Annie gaat met Elisabeth de diepte in. We geven samen een themaworkshop. Op 20 mei van 11:15 - 16:00 uur. In het kader van moeder- en vaderdag. Is het moment om stil te staan bij de relatie met je moeder of je vader. 

Grijp deze kans en 'Zeg het met chocolade'. Een dag met chocolade in de hoofdrol, aangevuld met andere werkvormen. Een dag waarin je alle tijd hebt voor elkaar. Een dag, die soms serieus is maar met een luchtig jasje. Dit kan door de unieke samenwerking tussen Choco Loca en Vivirás. Het wordt een dag vol zin met onzin!

Locatie: Choco Loca,
Hinthamerstraat 216, Den Bosch.                   Kosten: € 37,50 p.p., inclusief lunch, consumpties en materialen

Bestel je cadeaubon of vraag info: mail naar Tante Annie, info@chocoloca.nl

Viviras

 


Aangezien Tante Annie alles op de fiets doet, heeft ze ook een e-bike vouwfiets voor de verre boodschappen. Toen haar fiets het begaf wilden 4 fietsenmakers in de stad haar niet van dienst zijn. Hun mening was: dit merk verkopen wij niet. Tot dat ze naar Simon van Bikes to Remember ging. Simon repareerde de fiets in ruil voor 1 reep chocolade!! Het was een feestje om zijn prachtige fietsen winkel te mogen zien. Tante Annie ging als een gelukkig mens huiswaarts. 
En opeens brandde er een lampje. We hebben een uitje  " De te gekke fietstocht' . Na enig overleg met Simon mogen we nu deze fietstocht op klassieke en antieke fietsen gaan doen!! Hoe leuk is dit!! Zie hieronder de website van deze leuke fietsenmaker!! Zijn fietsen worden wereldwijd verkocht. En voor die tijd kunnen wij ze gebruiken! YES!
Bikes To Remember

Wij zouden het heel erg leuk vinden als jullie een review achterlaten. 

Review

Youtube

Kijk ook eens op ons youtube kanaal voor leuke video's over allerlei te gekke uitjes!! -xx-

Onze Instagram

Profielfoto wijzigen

 

 

© 2017 - 2024 uitjedagje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel