Bossche Bollen Tocht

Vorige Artikel 8 van 21 Volgende
€ 44,50

Een Bossche Bollen Tocht langs drie leuke plekjes, eindigd in het mooie Middeleeuwse deel van ‘s-Hertogenbosch.

Jullie beginnen met een lekkere bagel als starter. (plus 1 consumptie) 

Hierna worden jullie opgehaald door een Loca Guapa. Deze helpt jullie op gang met gekke opdrachten en vragen al wandelend naar Choco Loca. 

Bij  Tante Annie, dippen/vullen  jullie je eigen Bossche Bol. De slagroom mogen jullie dmv een battle zelf kloppen en er in doen. De Bossche Bol kun je ook vullen met soya kwark.

Bij elke workshop krijg je fruit, liefdesthee, een borrel en alle overige drankjes zijn inclusief.

Daarna vervolgen jullie je tocht zelfstandig naar de buurt de Uilenburg, terwijl  jullie je opdrachten verder vervullen. Aangekomen bij Zoete Lieve Gerritje gaan jullie net als onze zoete vriend(in) hier ook een brandewijn met suiker drinken als afsluiting op deze heerlijke tocht!

Bossche Bagel, Bossche Bol en Brandewijn met suiker op 3 adressen! Met  een leuke stadswandeling met opdrachten.  Zoals een bootje vouwen van een oude krant  in de Binnendieze te laten varen. Een kaart op de post doen voor een speciaal persoon. 

Het laatste stukje tocht doen jullie zelfstandig en eindigd langs de romantische rivier: de Binnendieze. De Uilenburg  is het oudste middeleeuwse buurtje van de stad 's-Hertogenbosch. Met een brandewijn met suiker net als Zoete Lieve Gerritje! Als je haar ziet: Zeg haar gedag en jullie komen zeker weer eens terug naar deze Zoete Lieve vriend (of vriendin) want de stad is ook Zoet en lief!

Dit uitje is meer dan 1 lunch, hierna hoef je niet meer te eten....

        

Tijdsduur: 3,5 uur    

 

De mogelijkheid is er om op rekening te betalen. Je kunt ook het totale bedrag contant betalen aan het einde van de workshop. Voor meer informatie, kun je contact met ons opnemen:

 info: info@uitjedagje.nl

Wil je dit uitje verlengen of aanpassen met een leuk extraatje, dit kan!! kijk voor meer informatie bij het kopje extraatjes 

 

 

Graag zien wij ook een leuke review op Tripadvisor! 

Youtube

Kijk ook eens op ons youtube kanaal voor leuke video's over allerlei te gekke uitjes!! -xx-

Onze Instagram

Profielfoto wijzigen

Uitje Dagje Den Bosch

Ludieke uitjes in
Den Bosch.

We love
Chocolate party's

 

© 2017 - 2023 uitjedagje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel