Bossche Bollen Tocht

Artikel 7 van 13

Onze eigen Bossche Bollen Tocht!

Dit is een Bossche Bollen Tocht langs twee gezellige locaties in de stad en eindigt in het mooie Middeleeuwse deel van ‘s-Hertogenbosch.

Jullie starten met een lunch bij het Mariapaviljoen (1 consumptie per persoon). Hierna worden jullie opgehaald door een van onze entertainers. Terwijl jullie naar Choco Loca wandelen zal een van onze entertainers jullie in de Choco Loca vibe brengen met gekke opdrachten en vragen door de stad!

Eenmaal bij Choco Loca aangekomen, dippen jullie zelf je Bossche Bol in de chocolade en vullen jullie vervolgens ook de Bossche Bol met vulling. De slagroom wordt door een heuse 'slagroomklop-battle' door jullie zelf geklopt! (Voor de Bossche Bol zijn ook alternatieven mogelijk bij ons mocht je lactose-intolerant zijn). Daarna vervolgen jullie je tocht zelf naar de buurt 'De Uilenburg' waar jullie je opdrachten verder gaan doen. Dit uitje is dus meer dan een lunch en hierna hoef je ook niet meer te eten omdat je vol zal zitten met liefde en chocolade!

        

Tijdsduur: 3 uur

Prijs: €51.-  

LET OP! DIT UITJE KAN NIET WORDEN GEBOEKT OP MAANDAG EN DINSDAG

Bij elke workshop krijg je fruit, liefdesthee, een borrel en alle overige drankjes zijn inclusief.

De mogelijkheid is er om op rekening te betalen. Je kunt ook het totale bedrag contant betalen aan het einde van de workshop. Voor meer informatie, kun je contact met ons opnemen:

 info: info@uitjedagje.nl

Je kan de workshop gelijk boeken via de kalender hieronder!

[afspraken-online]

Wij zouden het heel erg leuk vinden als jullie een review achterlaten. 

Review

Youtube

Kijk ook eens op ons youtube kanaal voor leuke video's over allerlei te gekke uitjes!! -xx-

Onze Instagram

Profielfoto wijzigen

 

 

© 2017 - 2024 uitjedagje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel