Chocolade Ritueel

Vorige Artikel 16 van 21 Volgende
€ 42,50

De geneeskrachtige werking van chocolade is al bekend bij veel mensen. Door deze Experience zullen al je zorgen verdwijnen. We vieren het leven met elkaar en de chocola! Door je eigen Chocoladespoon te maken heb je een heerlijke oppepper voor thuis! 

Dit hele uitje is onder leiding van Tante Annie OF/EN een van de andere Choco loca's. 

Bij Zoete Lieve Gerritje word je op een ludieke manier ontvangen en vindt de intro plaats. Er wordt op een té gekke manier over de geschiedenis over de stad verteld terwijl je naar de workshopruimte lopen. 

Je bevind je in de prachtige workshopruimte van Choco Loca in 's-Hertogenbosch. Je begint met het maken van ieder 10 Chocospoons. Hiermee ga je samen een Chocolade Ritueel doen met de chocolademelk , onder ludieke begeleiding en met een knipoog en een (h)eerlijke ondertoon! Chocolade is genezend! En opent alle harten waardoor je als groep een (nog) betere band krijgt!

Vervolgens begint de Chocolade-wellness!  Met een healende  chocoladeboter handmassage die je bij elkaar doet. Dit alles onder het genot van chocolade voor meer kracht, energie en zelfs een hoger libido! Plus gezichtsmasker DIY maken en bij elkaar opbrengen!

Je chocoladehart is nu helemaal gelucht, je kunt met een heerlijk liefdesgevoel met je chocoladespoons de wereld veroveren! In mooie verpakkingen ook als give away voor een dierbare Een dagje uit om nooit te vergeten! 

Bij elke workshop krijg je fruit, liefdesthee, een borrel en alle overige drankjes zijn inclusief.

Workshop Chocolade Ritueel is van 8 tot 80 personen. Ben je met minder? Kijk dan bij de inloopworkshop

         

Tijdsduur: 2,5 uur 

De mogelijkheid is er om op rekening te betalen. Je kunt ook het totale bedrag contant betalen aan het einde van de workshop. Voor meer informatie, kun je contact met ons opnemen:

 info: info@uitjedagje.nl

Wil je dit uitje verlengen of aanpassen met een leuk extraatje, dit kan!! kijk voor meer informatie bij het kopje extraatjes 
   
 

Graag zien wij ook een leuke review op Tripadvisor! 

Youtube

Kijk ook eens op ons youtube kanaal voor leuke video's over allerlei te gekke uitjes!! -xx-

Onze Instagram

Profielfoto wijzigen

Uitje Dagje Den Bosch

Ludieke uitjes in
Den Bosch.

We love
Chocolate party's

 

© 2017 - 2023 uitjedagje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel