Choco Happy Day

Artikel 8 van 13

Choco Happy Day uitje

Tijdens dit uitje word je langzaam maar zeker steeds gelukkiger door stap voor stap de chocolade haar werk te laten doen.. Je wordt heel gelukkig tijdens deze Choco Experience!

Eenmaal in de workshopruimte begin je met een Bossche Borrel drankje (onze eigen Bossche Kneup)! Daarna start je met het maken van jouw eigen Massieve BonBons, optioneel kun je kiezen voor een Bossche Bol met veel lol. Er wordt uitgegaan van BonBons, mocht je liever de Bossche Bol willen, horen wij dit graag van te voren. Dit onderdeel is inclusief jouw eigen gecreëerde Mini Chocolade Fondue. Hmmm.. heerlijk en dippen maar. Dit hele uitje is onder beleiding van een van onze entertainers!

Vervolgens begint de ChocoWelness. Deze bestaat uit een Chocolade Gezichtsmasker/tekening die je zelf gaat maken. Deze breng je aan op het gezicht van je buurman of buurvrouw. Dit kan ook een 'bellypaint' of henna-tatoeage tekening op je been zijn! Het zachte Choco masker zorgt voor een ontspannende werking. Hierbij komen endorfines vrij die zorgen voor een gelukzalig gevoel en voor tevens een leuk foto momentje! 

Nu ben je al zo ver in de Choco-trance dat je klaar bent voor de Lachworkshop!  Fake it untill you make it!  Met deze oefeningen lig je helemaal in een deuk, om helemaal niets... 

Je sluit de Choco Happy Day af met Choco Quiz! 

Bij elke workshop krijg je fruit, liefdesthee, een borrel en alle overige drankjes zijn inclusief.

        

Tijdsduur: 2,5 uur

Prijs: €42,50 

Choco Happy Day is voor groepen van 8 tot 80 personen. Ben je met minder personen? Kijk dan bij de uitjes vanaf 2 personen. 

Dit uitje is zonder wandeling, deze is wel appart bij te boeken via onze uitjes vanaf 2 personen!

De mogelijkheid is er om op rekening te betalen. Je kunt ook het totale bedrag contant betalen aan het einde van de workshop. Voor meer informatie, kun je contact met ons opnemen:

Info: 

info@uitjedagje.nl

 

 

Je kan het uitje ook gelijk boeken via de kalender hieronder!

[afspraken-online]

Wij zouden het heel erg leuk vinden als jullie een review achterlaten. 

Review

Youtube

Kijk ook eens op ons youtube kanaal voor leuke video's over allerlei te gekke uitjes!! -xx-

Onze Instagram

Profielfoto wijzigen

 

 

© 2017 - 2024 uitjedagje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel