Choco Happy Day

Vorige Artikel 9 van 21 Volgende
€ 45,50

Tijdens dit uitje word je langzaam maar zeker steeds gelukkiger door de Choco stappen. Wordt heeel gelukkig tijdens deze Choco Experience. 

 Dit hele uitje is onder leiding van Tante Annie OF/EN een van de andere Entertainers. 

Bij Zoete Lieve Gerritje word je op een ludieke manier ontvangen en vindt de intro plaats. Er wordt over de geschiedenis over de stad verteld en we doen wat zoek en doe opdrachtjes terwijl je naar de workshopruimte lopen. 

Eenmaal in de workshopruimte begin je met een Bossche Borrel (Bossche Kneup) ! Daarna start je met het maken van jouw eigen Massieve BonBons, optioneel kun je kiezen voor een Bossche Bol met veel lol. Er wordt uitgegaan van BonBons, mocht je liever de Bossche Bol willen, horen wij dit graag van te voren. Dit onderdeel is inclusief jouw eigen gecreëerde Mini Chocolade Fondue. Hmmm.. heerlijk en dippen maar. 

Vervolgens begint de ChocoWelness. Deze bestaat uit een Chocolade Gezichtsmasker/tekening die je zelf gaat maken. Deze breng je aan op het gezicht van je buurman of buurvrouw. Dit kan ook een 'bellypaint' of henna-tatoeage tekening op je been zijn! Het zachte Choco masker zorgt voor een ontspannende werking. Er komt hierbij endorfine vrij die zorgt voor een gelukzalig gevoel! Ook een leuk foto momentje! 

Nu ben je al zo ver in de Choco-trance dat je klaar bent voor de Lachworkshop!  Fake it untill you make it!  Met deze oefeningen lig je helemaal in een deuk, om helemaal niets... 

Je sluit de Choco Happy Day af met een Cacao Snuifje. Door het snuifje met de Chocolate Shooter kom je in het gelukzalige chocoparadijs terecht. Het apparaat is speciaal ontworpen voor de Rolling Stones, dus Sex, Chocola en Rock 'n Roll! 

Bij elke workshop krijg je fruit, liefdesthee, een borrel en alle overige drankjes zijn inclusief.

        

Tijdsduur: 3 uur 

Choco Happy Day is voor groepen van 8 tot 80 personen. Ben je met minder? Kijk dan bij de inloopworkshop

De mogelijkheid is er om op rekening te betalen. Je kunt ook het totale bedrag contant betalen aan het einde van de workshop. Voor meer informatie, kun je contact met ons opnemen:

 info: info@uitjedagje.nl

Wil je dit uitje verlengen of aanpassen met een leuk extraatje, dit kan!! kijk voor meer informatie bij het kopje extraatjes 

 


  

Graag zien wij ook een leuke review op Tripadvisor! 

Youtube

Kijk ook eens op ons youtube kanaal voor leuke video's over allerlei te gekke uitjes!! -xx-

Onze Instagram

Profielfoto wijzigen

Uitje Dagje Den Bosch

Ludieke uitjes in
Den Bosch.

We love
Chocolate party's

 

© 2017 - 2023 uitjedagje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel