Te Gekke Wandeling

Vorige Artikel 3 van 21 Volgende
€ 22,50

Tante Annie brengt je naar de mooiste en meest romantische plekjes van 's-Hertogenbosch. En de stadswandeling heet niet voor niets Te Gek, want we doen het natuurlijk op een ludieke gekke Uitje Dagje manier! Je kunt choco punten ontvangen door middel van het behalen van opdrachten. De prijzen worden uitbetaald in echte stukken chocolaaahhh.... Degene die aan het eind van de stadswandeling de meeste choco punten heeft wint een (h)eerlijke prijs! Een gezellige dag voor een teambuilding, groepsuitje, familiedag of gewoon om iets te vieren! 

's-Hertogenbosch (of: Den Bosch) is een romantische stad! Zij staat bekend om haar gezelligheid. Het is een mooi decor voor een fijn dagje uit.

De Te Gekke Wandeling start bij Zoete Lieve Gerritje en eindigt bij de Sint-Janskathedraal. Op verzoek kunnen we het begin- en eindpunt ook aanpassen. 

We komen langs het huis waarin de beroemde kunstschilder Jeroen Bosch zijn jeugdjaren doorbracht en Het Dieske aan de Binnendieze (ons eigen Manneke Pis) niet te vergeten. Ondertussen schrijven jullie een kaart en doen hem op de post, zoeken jullie de Mariabeeldjes in onze Mariastad en lopen jullie een polonaise... Allemaal voor de choco punten! 

Doe- en zoekopdrachten, zoals boomknuffelen of een uitzwaaicommité spelen, zijn erg grappig en een te gekke manier om de stad te verkennen! We zijn anderhalf uur onderweg en ondertussen zie je leuke spots! Gegarandeerd lachen, lolbroeken en los in Den Bosch!

    

      

Tijdsduur: 1,5 uur 

De mogelijkheid is er om op ideal/ rekening te betalen, vul het vlak hierboven in. Je kunt ook het totale bedrag contant betalen bij afhalen, aan het einde van de workshop. Voor meer informatie, kun je contact met ons opnemen:

 info: info@uitjedagje.nl

Wil je dit uitje verlengen of aanpassen met een leuk extraatje, dit kan!! kijk voor meer informatie bij het kopje extraatjes 

 

Graag zien wij ook een leuke review op Tripadvisor! 

Youtube

Kijk ook eens op ons youtube kanaal voor leuke video's over allerlei te gekke uitjes!! -xx-

Onze Instagram

Profielfoto wijzigen

Uitje Dagje Den Bosch

Ludieke uitjes in
Den Bosch.

We love
Chocolate party's

 

© 2017 - 2023 uitjedagje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel