Te Gekke Wandeling

Artikel 7 van 9

Tante Annie brengt je naar de mooiste en meest romantische plekjes van 's-Hertogenbosch. En de stadswandeling heet niet voor niets Te Gek, want we doen het natuurlijk op een ludieke gekke Uitje Dagje manier! Je kunt choco punten ontvangen door middel van het behalen van opdrachten. De prijzen worden uitbetaald in echte stukken chocolaaahhh.... Degene die aan het eind van de stadswandeling de meeste choco punten heeft wint een (h)eerlijke prijs! Een gezellige dag voor een teambuilding, groepsuitje, familiedag of gewoon om iets te vieren! 

's-Hertogenbosch (of: Den Bosch) is een romantische stad! Dagje Den Bosch, om haar gezelligheid. Iets leuks doen in Den Bosch, ga los in Den Bosch om voor een fijn dagje uit.

De Te Gekke Wandeling start bij Zoete Lieve Gerritje en eindigt bij de Sint-Janskathedraal. Op verzoek kunnen we het begin- en eindpunt ook aanpassen. 

We komen langs het huis waarin de beroemde kunstschilder Jeroen Bosch zijn jeugdjaren doorbracht en Het Dieske aan de Binnendieze (ons eigen Manneke Pis) niet te vergeten. Ondertussen schrijven jullie een kaart en doen hem op de post, zoeken jullie de Mariabeeldjes in onze Mariastad en lopen jullie een polonaise... Allemaal voor de choco punten! 

Doe- en zoekopdrachten, zoals boomknuffelen of een uitzwaaicommité spelen, zijn erg grappig en een te gekke manier om de stad te verkennen! We zijn anderhalf uur onderweg en ondertussen zie je leuke spots! Gegarandeerd lachen, lolbroeken en los in Den Bosch!

    

      

Tijdsduur: 1,5 uur 

prijs: €17,50

 

De mogelijkheid is er om op ideal/ rekening te betalen, vul de kalender hieronder in. Je kunt ook het totale bedrag contant betalen bij afhalen, aan het einde van de workshop. Voor meer informatie, kun je contact met ons opnemen: info@uitjedagje.nl

Je kan dit uitje zelfstandig boeken via de kalender hieronder!

[afspraken-online]

Wij zouden het heel erg leuk vinden als jullie een review achterlaten. 

Review

Youtube

Kijk ook eens op ons youtube kanaal voor leuke video's over allerlei te gekke uitjes!! -xx-

Onze Instagram

Profielfoto wijzigen

 

 

© 2017 - 2024 uitjedagje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel