Bossche Bollen maken met Lol

Artikel 2 van 13

Tijdens dit fun uitje in workshop vorm, kom je op ludieke wijze alles te weten over dit heerlijke, met slagroom gevulde bolletje... Om van te smullen en om thuis nog even na te genieten met het receptje van de Bossche Bol (Lol)! Een gezellige dag voor een teambuilding, groepsuitje, familiedag of gewoon om feest te vieren! 

Onder begeleiding van een of meerdere van onze entertainers, ga je de geheimen van deze ultieme Sjèkelade Bol ontdekken!

Bij Choco Loca proosten we allereerst samen met een Bossche Borrel op een heerlijk dagje uit! Daarna starten we met het maken en aanbrengen van de chocoladefondant (dit doen we dansend en eindigt regelmatig in een polonaise...) daarna komt het ambachtelijk kloppen van de slagroom in de vorm van een battle, en spuit de bol maar vol! Af en toe een likje nemen mag best natuurlijk! Even de bol versieren zodat deze helemaal uniek wordt en dan.... Na de 3e , 2e en 1e prijsuitreiking.....(de Chocoladezoen) drinken we Liefdesthee of iets andersterwijl je geniet van deze persoonlijke Chocolade Bol! 

Voor de gezonde mensen onder ons hebben we  'De Gezonde Bol' , zodat je toch mee kunt doen met de groep. En lekker gezond mee eet. Dan vul je je bol inplaats van slagroom nu met magere soja kwark en lekkere stukken fruit & noten. Ook hebben we keuze uit een suikervrije bol, glutenvrije bol en een lactosevrije bol! Voor ieder wat wils!! Zie voor uitgebreidere uitleg hier: Onze Speciale Bollen

Optioneel: deze uitjes zijn zonder wandeling, deze kan je wel bijboeken via onze extraatjes!

Er bestaat de mogelijkheid om 1 Bossche Bol voor het thuisfront te maken, wij rekenen hier € 3,50 per bol extra voor. Of je Bossche Bol in een doggiebag mee naar huis te nemen! (for free) 

Bij elke workshop krijg je fruit, liefdesthee, nootjes en een borrel en alle overige drankjes alles is inclusief. Heb je nog vragen Mail ons: info@uitjedagje.nl
 

  Teamuitje   Bedrijfsuitje    

Keuze uit 2 verschillende Bossche Bol Lol workshops

 

WorkshopTijdsduurKosten

Bossche Bol Lol,                     

1,5 uur

€ 36,00p.p. 

 

 

WorkshopTijdsduurKosten

Selfmade Bossche Bol Lol,               met het bakken van de soes 

2,5 uur

€ 46,00 p.p.

De selfmade Bossche Bol Lol van 2,5 uur is eigenlijk hetzelfde als die van 1,5 uur. Het enige verschil is dat je zelf je eigen soes maakt! Deze workshop kan geboekt worden met een maximaal aantal van 20 personen. In onze oven passen maar 9 soezen, de rest van de soezen staan al voor jullie klaar zodat niemand zonder bol naar huis gaat :) 

Deze workshop is vanaf 8 personen te boeken, ben je met minder kijk dan even bij onze uitjes vanaf 2 personen! 

De mogelijkheid is er om op rekening/ ideal te betalen.

Je kan het uitje hieronder gelijk boeken en eventueel betalen.

Info: info@uitjedagje.nl

[afspraken-online]

Wij zouden het heel erg leuk vinden als jullie een review achterlaten. 

Review

Youtube

Kijk ook eens op ons youtube kanaal voor leuke video's over allerlei te gekke uitjes!! -xx-

Onze Instagram

Profielfoto wijzigen

 

 

© 2017 - 2024 uitjedagje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel