Bossche Bol Lol

Vorige Artikel 2 van 21 Volgende
€ 30,00

Tijdens dit fun uitje in workshop vorm, kom je op ludieke wijze alles te weten over dit heerlijke, met slagroom gevulde bolletje... Om van te smullen en om thuis nog even na te genieten met het receptje van de Bossche Bol (lol)! Een gezellige dag voor een teambuilding, groepsuitje, familiedag of gewoon om feest te vieren! 

`Voortaan snij, prik of zaag je niet meer in een Bossche Bol maar zul je er liefdevol in bijten!'

Onder leiding van Tante Annie of een van de andere Guapa, ga je de geheimen van deze ultieme Sjèkelade Bol ontdekken. 

We beginnen de  workshop Bossche Bol Lol met het lied van Zoete lieve Gerritje in de op de groep aangepaste versie. En... we verklappen de geschiedenis van de Bossche Bol! We lopen samen vanaf het verzamelpunt naar de workshopruimte en ondertussen vertellen we jullie wat over de stad. Dit samen met wat zoek en doe opdrachtjes. 

Eenmaal bij Uitje Dagje/ Choco Loca proosten we met een Bossche Borrel op een heerlijk dagje uit. Dan starten we met het maken en aanbrengen van de chocoladefondant (dit doen we dansend, en het eindigt regelmatig in een polonaise...) daarna het ambachtelijk kloppen van de slagroom in de vorm van een battle, en spuit de bol maar vol! Af en toe een likje nemen mag best natuurlijk! Even de bol versieren zodat deze helemaal uniek wordt en dan.... Na de 3e , 2e en 1e prijsuitreiking.....(de Chocoladezoen)  drinken we  L:iefdesthee of iets andersterwijl je geniet van deze persoonlijke Chocolade Bol! 

Bij elke workshop krijg je fruit, liefdesthee, een borrel en alle overige drankjes zijn inclusief.

Voor de gezonde mensen onder ons hebben we  'De Gezonde Bol' , zodat je toch mee kunt doen met de groep. En lekker gezond mee eet. Dan vul je je bol inplaats van slagroom nu met magere soja kwark en lekkere stukken fruit & noten. Ook hebben we keuze uit een suikervrije bol, glutenvrije bol en een lactosevrije bol! Voor ieder wat wils!! Zie voor uitgebreidere uitleg hier: Ons Speciale Bollen

Optioneel: De Bossche Bol Lol van 2 of 3 uur kan ook gedaan worden zonder wandeling. In plaats van de wandeling kun je dan kiezen voor een extraatje, bijvoorbeeld de Lachworkshop. 

Er bestaat de mogelijkheid om 1 Bossche Bol voor het thuisfront te maken, wij rekenen hier € 3,50 per bol extra voor. Of je Bossche Bol in een doggiebag mee naar huis te nemen! (for free) 

Bij elke workshop krijg je fruit, liefdesthee, een borrel en alle overige drankjes zijn inclusief.

Voor groepen van 20 tot 80 personen kan de workshop ook op een Bollenboot worden gedaan! De prijs hiervoor is €48,50 p.p. voor 1 uur. Dit is inclusief de workshop op de boot, koffie/thee, een borrel en de rondvaart ze

 

  Teamuitje   Bedrijfsuitje    

Keuze uit 3 verschillende Bossche Bol Lol workshops

WorkshopTijdsduurKosten
Speed Bossche Bol Lol, meest geboekt 1 uur

€30,00 p.p.

 

 

WorkshopTijdsduurKosten

Bossche Bol Lol,                      met wandeling

2 uur

€ 36,00p.p. 

 

 

WorkshopTijdsduurKosten

Selfmade Bossche Bol Lol,               met het bakken van de soes 

3 uur

€ 46,00 p.p.

De selfmade Bossche Bol Lol van 3 uur is eigenlijk hetzelfde als die van 2 uur. Het enige verschil is dat je zelf je eigen soes maakt! Deze workshop kan geboekt worden met een maximaal aantal van 20 personen. In onze oven passen maar 9 soezen, de rest van de soezen staan al voor jullie klaar zodat niemand zonder bol naar huis gaat :) 

Elke dag geven wij om 11:00 uur een inloopworkshop (zonder wandeling) uitje naar jouw keuze. De inloopworkshops zijn te boeken vanaf 1 persoon. Ben je met 8 personen of meer? Dan mag jezelf de tijd aangeven. 

De mogelijkheid is er om op rekening/ ideal te betalen, vul het groene vlak hierboven in. Je kunt ook het totale bedrag contant betalen aan het einde van de workshop. Voor meer informatie, kun je contact met ons opnemen:

 info: info@uitjedagje.nl

Wil je dit uitje verlengen of aanpassen met een leuk extraatje, dit kan!! kijk voor meer informatie bij het kopje extraatjes 

 

Graag zien wij ook een leuke review op Tripadvisor! 

Youtube

Kijk ook eens op ons youtube kanaal voor leuke video's over allerlei te gekke uitjes!! -xx-

Onze Instagram

Profielfoto wijzigen

Uitje Dagje Den Bosch

Ludieke uitjes in
Den Bosch.

We love
Chocolate party's

 

© 2017 - 2023 uitjedagje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel