Bossche Bollen Boot

Artikel 7 van 17

Let op: dit uitje is te boeken vanaf 8 personen!

Onder leiding van onze Bossche Bollen Gekskes: Tante Annie of een van de andere guapa's, ga je de geheimen van deze ultieme Bossche Bol ontdekken op een boot!

We beginnen bij de opstapplaats van de boot, ze ligt al op ons te wachten en we gaan al varend de bossche bollen maken. De rondvaart duurt 1,5 uur en je krijgt alles over 's-Hertogenbosch te horen van een van onze entertainers. Ook word er verteld over geschiedenis van de bossche bol. We gaan de soes al dansend in de chocoladefondant dopen (die jullie zelf gemaakt hebben) met de choco dip dans.  Het Slagroomklopfeestje in westrijdvorm (Wipped cream Battle) wie van  jullie kan het snelst kloppen? Dan ga je jouw eigen Bossche Bol helemaal versieren. Om zo een écht uniek exemplaar te creëren. Met de eerste, tweede en derde prijs voor de mooiste verhalen achter de gepersonaliseerde bol. Ondertussen geniet je ook nog van het prachtige uitzicht over de rivier, de stad met haar mooie bezienswaardigheden, en natuurlijk de leuke kapitein!

Een gezellige dag voor een teambuilding, groepsuitje, familiedag of gewoon om iets te vieren! 

Uiteindelijk smikkel je aan boord van jouw zelfgemaakte bol, dat smaakt altijd een stuk lekkerder! 

De Bossche Bollenboot kun je boeken voor groepen vanaf 20 tot maximaal 30 personen en is inclusief een koffie, thee en een Bossche Borrel! Meer consumpties kunnen terplekke afgerekend worden.  Ook BBQ aan boord en/of een Borrelboot erachteraan mogenlijk!

 

  Bedrijfsuitje        

Tijdsduur: 1,5 uur

Kosten: €60,- PP, Inc. Btw, drankjes en gezelligheid.                                                             

De mogelijkheid is er om op rekening te betalen. Je kunt ook het totale bedrag contant betalen aan het einde van de workshop. Voor meer informatie, kun je contact met ons opnemen:

 info: info@uitjedagje.nl

Wil je dit uitje verlengen of aanpassen met een leuk extraatje, dit kan!! kijk voor meer informatie bij het kopje extraatjes 

Ben je met 20 personen of meer? Bel of mail ons dan even, je krijgt dan namelijk 10% korting op het uitje. Deze korting is niet te boeken via de kalender onderin. 

Je kan de workshop gelijk boeken via de kalender onder aan de pagina!

[afspraken-online]

Wij zouden het heel erg leuk vinden als jullie een review achterlaten. 

Review

Youtube

Kijk ook eens op ons youtube kanaal voor leuke video's over allerlei te gekke uitjes!! -xx-

Onze Instagram

Profielfoto wijzigen

 

 

© 2017 - 2024 uitjedagje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel