Online Chocolade Uitjes

Vorige Artikel 3 van 28 Volgende
€ 13,50 (inclusief borrel en BTW 9% btw)

Hebben jullie zin in een Te Gek online Chocolade uitje? Zin om weer eens heerlijk te lachen met je vrienden of famillie? Of wat anders te vieren? Dit kan bij ons!! Alle workshops kunnen ook online worden gegeven. Zo heb je toch nog een leuk uitje zonder dat je de deur uit hoeft. Alle uitjes die voor 1 juni geboekt zullen worden, zullen wij online gaan geven. Of op 1,5 meter afstand.

Hoe gaat dit eruit zien? 
Voor dit uitje heb je een beeldscherm nodig met hierop een online platform waarop meerdere mensen zich kunnen aanmelden. Zodat iedereen elkaar als groep kan zien en Tante Annie natuurlijk. Het kan bijvoorbeeld via bijvoorbeeld Zoom, House Party, Snapchat, Hangouts, Jitsi Meet of doe een ander leuk voorstel. 
Voor het uitje zullen wij een pakket opsturen met de ingrediënten en attributen die je nodig hebt voor het geboekte uitje. 

    
Dit uitje kan ook geboekt worden zonder pakketje, daardoor is de prijs €10,- minder per persoon!! Dan stel jij jouw eigen pakketje samen bij de supermarkt. Ook al een uitje opzich. 

Een kwartier voor het uitje zullen wij online zijn. Zodat we ruim de tijd hebben om allemaal te connecten en het goed te laten verlopen. 
Op je scherm krijg je Live Tante Annie en die zal zorgen voor heeeel veel lol en een kijkje in je eigen & elkaars roomiee/ keuken. Zo leukk!

Voor groepjes kleiner dan 6 personen, hebben we de inloopworkshops die zijn iedere 1 en 2e  zondag vd maand!  Meld je aan en we sturen een pakketje toe. Als je goedkoper  wil: zonder pakketje kun je korting krijgen en toch de gezelligheid op afstand. Kijk bij Inloop Uitjes

     

Gastenboek ,vertel een leuke reactie, ervaring, beleving!

  • 21-07-2020 - Super leuke fotos...heel erg bedankt voor de leuke workshop en...  lees meer
  • 22-06-2020 - Het was een fantastisch uitje!! ...  lees meer
  • 17-03-2020 - Bossche Bol LOL met Tante Annie! Lieve tante Annie, bedankt...  lees meer
Plaats een bericht

Graag zien wij ook een leuke review op Tripadvisor! 

Youtube

Kijk ook eens op ons youtube kanaal voor leuke video's over allerlei te gekke uitjes!! -xx-

Onze Instagram

Profielfoto wijzigen

Uitje Dagje Den Bosch

Ludieke uitjes in
Den Bosch.

We love
Chocolate party's

 

© 2017 - 2020 uitjedagje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel