Choco Lollipop

Vorige Artikel 11 van 21 Volgende

Altijd al samen zoet willen zijn? Nu gaat het lukken! Bij Zoete Lieve Gerritje worden jullie op een ludieke manier ontvangen en vind de intro plaats. We vertellen over de top over de geschiedenis van de stad terwijl we met jullie naar de workshopruimte lopen. 

We zijn fleurige, kleurige begeleiders. Het is met de step en parapluutjes gelijk al leuk en gek. Normaal loop je het stukje naar de workshopruimte in 20 minuten, maar door de gekke geschiedenis die wij ondertussen vertellen, duurt het een half uur.

Voor de liefhebbers kunnen we  een verkleedtas meenemen? 

Bij aankomst is er Liefdesthee, frisdrank en een borrel. We gaan beginnen met het maken van 10 Choco Lollipops per persoon en daarna (terwijl de pops uitharden) gaan we verder met een Choco-welness.

 Je gaat bij elkaar, een door jullie zelf gemaakt, chocomaskertje of tatoeage aanbrengen. Dit mag ook op je been of buik, wat je zelf wilt! Met jullie zachte huidjes gaan jullie de lollipops in een mooi zakje met lintje inpakken , natuurlijk één speciale voor een ander zoeteke! Uiteindelijk sluiten we samen af met een grouphug op straat. 

 

Bij elke workshop krijg je fruit, liefdesthee, een borrel en alle overige drankjes zijn inclusief.


        

Tijdsduur: 2,5 uur

Prijs: €42,50                                                           

De mogelijkheid is er om op rekening te betalen. Je kunt ook het totale bedrag contant betalen aan het einde van de workshop. Voor meer informatie, kun je contact met ons opnemen:

 info: info@uitjedagje.nl

Je kan het uitje gelijk boeken via de kalender hieronder!

[afspraken-online]

Graag zien wij ook een leuke review op Tripadvisor! 

Youtube

Kijk ook eens op ons youtube kanaal voor leuke video's over allerlei te gekke uitjes!! -xx-

Onze Instagram

Profielfoto wijzigen

Uitje Dagje Den Bosch

Ludieke uitjes in
Den Bosch.

We love
Chocolate party's

 

© 2017 - 2023 uitjedagje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel